Collection of the Spam/Scams/Phising mails i have received.


Sent from: DanskeBank Online <online_dansk@arup.com>  (like danske bank would use a @arup.com domain)  

Message: 

Hej,
På grund af den igangværende sikkerhedsopgradering på DanskeBank, er alle kunder skal ajourføre deres oplysninger til det nye sikkerhedssystem for at muliggøre en hurtigere, nemmere og mere sikker oplevelse.

Klik her : http://www.danskebank.dk/ og følg instruktionerne.

BEMÆRK: Dette er en obligatorisk foranstaltning. Manglende opdatere dine oplysninger vil føre til kreditkort suspension.

Danskebank

———-
Basically asking for me to enter the link and update the details. However the link may look like a danskebank.dk link, it actually links to a different site called something with www.creditcards…….  ( i wont reveal their scam address here)


Sent from: Leonard Peters <lpeters@ece.com> 

Message: 

Kære ven, Mit navn er Leonard Peters. Jeg arbejder med en finansiel hus her i Holland. Under mit sidste møde og undersøgelse af de bankkonti inden for vores bank , min afdeling fundet en hvilende konto med en enorm sum af US $ 55,500,000.00, som blev deponeret af en sen Mr. Williams fra England før hans død. Fra vores undersøgelse havde han ingen pårørende til at kræve disse midler . Ifølge den nederlandske banklovgivning kun en udlænding kan stå som nærmeste pårørende , i betragtning af, at indskyderen var en ikke – hollandsk . Jeg har brug for din tilladelse til at stå som en partner i vores afdøde kunde , således at midlerne kan frigøres og overføres til din bankkonto med det samme. Ved afslutningen af transaktionen 40% vil være for dig og 60% vil være for mig og mine kolleger. Jeg arbejder stadig på det finansielle hus , og det er grunden til at jeg har brug for en anden part til at arbejde med . Jeg har i min besiddelse alle de nødvendige dokumenter for at få denne transaktion med succes. Yderligere oplysninger vil blive givet efter modtagelsen af ??dit hurtige svar . Også tage til efterretning, at denne transaktion er risikofri, alt jeg behøver er din ærlighed og tillid. Venligt svar mig med din private e-mail (for fortrolige årsager) , så jeg kan give dig flere detaljer og forklare procedurerne i det forslag til dig . Vær venlig at reagere tilbage til mig på denne e-mail ( len.peters@****** ) Venlig hilsen. Leonard Peters. 

———-

Yet another 55 million transfer its amazing how many rish people seem to die with 55mill in the bank…. must be some Rule of the Rich people 🙂
If it sounds to good to be true… THEN IT MOST LIKELY AINT TRUE!!! and if your ever in doubt, have 3-4 other people take a look at it, ask some one who knows and works with IT.